Despre noi

Alpinism utilitar, alpinism industrial, Constanta, RomaniaAlpin Util Center Constanta este o societate specializata in lucrul la inaltime prin metode specifice alpinismului utilitar, ce s-a impus rapid pe piata constanteana prin flexibilitatea de care a dat dovada si prin gama variata de proiecte pe care le-a finalizat cu succes.

Conducerea societatii se implica activ in dezvoltarea alpinismului utilitar in judetele din Sud-Estul tarii, societatea fiind membra APAUR (Asociatia Profesionala a Alpinistilor Utilitari din Romania) si co-fondatoare a filialei Constanta a Asociatiei. Este bine stiut faptul ca, prin actiunile sale, APAUR urmareste imbunatatirea conditiilor de munca in ceea ce priveste lucrul la inaltime si cresterea nivelului de siguranta prin respectarea intocmai a legislatiei in vigoare.

Pentru a demonstra clientilor si oricaror altor parti interesate capabilitatea noastra de a presta servicii care sa satisfaca optim cerintele, in februarie 2008, Alpin-Util Center a proiectat, implementat si certificat un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor de referinta SR EN ISO 9001:2001.

Angajatii societatii sunt atent selectati, avand pregatiri de baza cat mai variate (zidari, zugravi, vopsitori, sudori, drujbari etc.), apoi sunt supusi unor controale medicale ample si beneficiaza de programe intense de pregatire si instruire care se finalizeaza cu atestarea lor in domeniul lucrului la inaltime si alpinismului utilitar.

Multumita experientei angajatilor cat si a conducerii societatii, Alpin Util Center poate aborda orice gen de proiect, indiferent de amploare sau complexitate.

Contactati-ne!

Alpin Util Center Constanta

Adresa:Al. Pelicanului 4
Constanta, Romania
Tel.: 0723 56 21 66
0751 59 77 55
Fax: 0341 104 867
Email:
office@alpinutilcenter.ro
Web: www.alpinutilcenter.ro

Cariera

Doresti sa te alaturi echipei noastre?

Click aici pentru a afla cum poti deveni alpinist utilitar